INK&PEN estarà al teu costat per ajudar-te en tot el procés i estudiar les possibles inversions en subastas immobiliàries. 

Que son las subastas immobiliàries?

 Les subastas immobiliàries són un procés de venda de béns immobles subastats per una entitat autoritzada, com un tribunal, una entitat gubernamental, una companyia de subastas o una agència bancària. El preu base es fija per l’entitat. 

Funcionamient Básic: Les subastas inmobiliarias en línea a España funcionan de la mateixa manera que les subastas tradicionales, amb la diferencia que es realizen a través de una plataforma web. En primer lloc, el propietari de l’immoble publica l’anunci a la plataforma en línia perquè els interessats puguin veure’l. Els interessats poden veure fotos, descripcions, característiques i altres detalls de l’immoble. Una vegada que els interessats es registren a la plataforma, poden fer ofertes per l’immoble. Posteriorment, es realitza una subasta en la que els interessats compiten per guanyar l’immoble. Durant la subasta, cada cop que algú fa una oferta, el preu de l’immoble augmenta. En alguns casos, els interessats també poden realitzar ofertes per l’immoble fora de la subasta, per exemple si el propietari decideix acceptar una oferta abans de la subasta. Finalment, el ganador de la subasta és l’interessat que hagi realitzat l’oferta més alta. El ganador de la subasta ha de pagar el preu al que es va adjudicar l’immoble i complir amb els requisits establerts en el contracte de compraventa.

Com funcionen les subastas al BOE?

 Cada subasta dura 20 dies i hi ha que deixar en senyal un 5% del preu ofertat. Llegado el dia de finalització del procés, aquest es cerrarà una hora després de l’última puja. Si l’oferta realitzada és igual o superior al 50% del valor del bé, aquest s’ha adjudicat a qui hagi realitzat la puja més alta.

Que son les subastas immobiliàries?

 Les subastas immobiliàries són un procés de venda de béns immobles subastats per una entitat autoritzada, com un tribunal, una entitat gubernamental, una companyia de subastas o una agència bancària. El preu base es fixe per l’entitat. Els postors ofereixen ofertes per sobre del preu base fins que el proces de la subasta arriba a la fi. El postor que ofereix l’oferta més alta obtien el immoble.

Quin és el seu funcionament?

El funcionament de les subastes immobiliàries és relativament senzill. Una entitat autoritzada, com un tribunal, una entitat gubernamental, una companyia de subasts o una agència bancària, fija el preu base del bé inmueble. Els postes interessats presenten ofertes superiors al preu base. El procés de subasta continua fins que un postor presenta una oferta que el venedor accepta com l’oferta més alta. El postor que fa l’oferta més alta obtiene el bé inmueble. 

Quins son los plaços de la adjudicació?

Els terminis de l’adjudicació d’una subasta immobiliària depenent de l’entitat que emet la subasta. Per lo general, el procés d’adjudicació s’ha de concloure entre uns pocs
dies i algunes setmanes després de la conclusió de la subasta. Si l’entitat que emite la subasta és un tribunal, el procés d’adjudicació pot demorar diversos mesos, ja que el tribunal ha d’emetre una sentència abans de que es concreti l’adjudicació. 

Quins són els requisits per participar en una subasta immobiliària?

Els requisits per participar en una subasta immobiliària variarien segons l’organisme que l’emite. Per lo general, els postores han d’estar presents físicament en el lloc de
la subasta i han de registrar-se prèviament amb l’entitat que emite la subasta. Els postes també han de proporcionar una prova d’identitat vàlida, com una llicència de conduir o un pasaporte, i han de tenir els fons necessaris per fer una oferta. Algunes entitats també poden requerir la presentació d’un dipòsit de garantia. 

Portals de subastas més importants d’Espanya:
Subastas Judiciales: www.subastasjudiciales.es
Subastas de Inmuebles: www.subastasinmuebles.es
La Subasta: www.lasubasta.es
Subastas de Bienes: www.subastasdebienes.es
Subastas Online: www.subastasonline.es
Subastas del Gobierno: www.subastasdelsgobierno.es
Eactivos: https://www.eactivos.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *