Invertir en pisos per reformar
La creixent demanda de compra de pisos a les zones cèntriques de les grans ciutats fa que sigui tendència invertir en reformes de pisos a Barcelona. 

Beneficis de les inversions en renovacio d’apartaments:

Els més pisos antics solen estar situats al centre de la ciutat, les zones més cares.
• Com que es tracta d’una casa la reforma de la qual requereix inversions addicionals, el nombre de sol·licitants és petit i el preu és baix. Després de la reforma, l’increment del seu valor serà més gran que el valor invertit en la reforma.
• Aquests pisos es poden modificar d’acord amb el disseny desitjat. Un cop col·locats els murs de càrrega, es poden retirar els envans restants i començar el disseny des de zero.
• El preu de compra es pot negociar en funció de les reformes necessàries.

Això implica que INK&PEN us ajudarà a avaluar l’immoble, identificar els àmbits de millora i estimular la inversió per optimitzar el valor de la propietat. L´objectiu és millorar la qualitat de la propietat, el rendiment de la inversió, millorar la vida quotidiana dels usuaris i millorar la imatge de l ´immoble. Inicialment, es realitza una avaluació inicial de limmoble per identificar el seu estat actual i determinar els àmbits a millorar. Després, es dissenya un pla d’acció per revalorar-ne la propietat, incloent-hi la identificació dels millors projectes d’inversió, la selecció dels proveïdors adequats i la disposició dels recursos necessaris. Posteriorment, s’implementen els projectes de revaloració seleccionats, gestionant alhora els contactes amb els proveïdors implicats, el control del pressupost i els terminis establerts. Finalment, es fan les tasques de supervisió i control per assegurar la correcta execució dels projectes, així com el compliment dels terminis i pressupostos establerts.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *